dimecres, 3 de setembre del 2008

Un poc de poble

Tenim a ca nostra una invitació de l'Ajuntament. Haurà de venir molt malament el dissabte perque no vagi a l'Església Nova a escoltar com va nèixer Son Servera. Direm coses per aquí.


El passat mes d'agost vaig ser a dues berbenes en el poble de Sant Llorenç des Cardassar. Vaig tenir la sensació d'estar a ca nostra, ja que en la primera vetllada actuaren els meus amics cans vells Detroit (ex-Karronya), i abans ho havia fet Tomeu Penya, serverí d'adopció durant molts anys i bon amic també, encara que vilafranquer avui a tots els efectes.


I en la segona berbena van actuar els grups Tutu-pa, que tenen -almenys- un serverí, en Joan (ja direu si n'hi ha més), i Anegats, integrats per en Pep, en José Juan i en Jaume (ja ex bateria), companys de futbet d'un servidor -quina sort tenir amics!-.
La veritat és que estic orgullós de la bona música que vaig poder escoltar en el poble veí, on Son Servera va arrassar.
Quin èxit! Disfrutarem els que hi erem. Vaig respirar com poques vegades autèntic ambient cavellístic.

PD: Fent cas a un comentari d'aquest post, gràcies Marta, he de demanar disculpes a Sa Timbalada, estimada banda de percussió, per no parlar del seu èxit a Sant Llorenç. Me perdonareu, timbalers/eres?
Anau a s'enllàc i veureu videos i fotos. Es que, ho torn dir, Son Servera va arrassar!

7 comentaris:

Jaqme ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jaqme ha dit...

Cagondena!
I m'ho vaig perdre!
Hi havia pomada?

(He eliminat el meu comentari anterior pq m'he errat de signes d'exclamació i interrogació i quedava un embull total. EPP)

Bua ha dit...

No podies ser per tot, Jaqme!
Saps quina agenda que has duit...

Anònim ha dit...

I quin èxit es concert d'Anegats! Me'n alegr molt per en Pep, company de feina i amic.

Anònim ha dit...

Només una puntualització. El dia 26 d'agost a Sant Llorenç una vintena de serverins van tenir també el seu moment de glòria. Sa Timbalada de Son Servera va aportar el seu gra d'arena.
A von eres?

Bua ha dit...

Marta: No té perdó de Deu, efectivament Marta, que un servidor s'oblidi de Sa Timbalada de Son Servera. Ara mateix modificaré es post.

Anònim ha dit...

A peu?