diumenge, 7 de setembre de 2008

Sor Madonna, reina del triatló

Quin coratge que he agafat!

Sister Madonna Buder, Sor Madonna, és una monja triatleta de 78 anys, amb més de 200 triatlons i 13 Ironmans damunt l'esquena.

El Ironman és la prova més exigent del Triatló. Consta de 3.800 m. de natació, 180 km. de ciclisme i 42,2 km. de pedestrisme (ó trot).

He trobat aquest video, en anglès justament, que mostra a Sor Madonna en plena activitat.

Hem de pensar que tots ho podem fer o té ajuda divina aquesta Madonna, menys popular que na Ciccone? :)Sor Buder va establir en 2005 el record de les participants majors de 75 anys d'edat, amb 15 hores 54 minuts 16 segons.

En el mateix any, Robert McKeague (foto), un "jove" de 80 anys va aconseguir creuar la meta abans del tancament de la carrera, 16:21:55 hores després d'haver iniciat-la, pel que es va convertir en el primer home de ferro amb mes de 80 anys. Innecessari esmentar que tots els participants, independentment de l'edat, disputen les distàncies completes. Tots ells contribuïxen a un dels grans mites de l'esport: IRONMAN.

Hem de trobar la recepta!

3 comentaris:

Bua ha dit...

Vaig a còrrer!

Catalina ha dit...

Increible!!!!

Lastienditas ha dit...

Saps? Ahir vaig llegir el teus post. I després, vaig agafar la bici. Sí!Me´n vaig anar a rodar una estona!!Em va fer ganes!