divendres, 27 de febrer del 2009

Una cervesa!

Què gran és la cervesa. Seguirem en la dinàmica del darrer post.


Diurética beguda, diuen que és recomanada pels metges amb moderació.


A un servidor personalment cap metge l'hi ha dit encara, i ja començam a ser veterans en aquestes batalles.


Cal reconèixer que existeix una gran diferència entre les cerveses que serveixen en les bones cerveseries i en alguns bars, i les cerveses calentes o mal servides que posen en altres llocs.


El mètode per a servir una cervesa des d'un tirador (o sigui, una canya) o des d'una botella és similar.


Abans de servir-se cal refrescar el tassó devall un roi d'aigo freda per a evitar la formació de bombolles i evitar també una mala formació de l'espuma.


Després amb una inclinació del tassó o copa d'aproximadament 45 graus respecte de la botella o tirador, es deixarà caure lentament la cervesa contra la paret del tassó evitant així la formació d'espuma.


Una vegada que està mig ple es col·loca en posició vertical i es continua, formant-se ara l'espuma.


Si es tracta d'una botella, en alguns casos, es deixarà un centímetre de líquid sense servir.


Si es pretén que l'espuma tingui un aspecte compacte, en alguns casos ha de seguir-se aquest procediment en diverses vegades, deixant reposar entre cadascuna d'elles la cervesa.


Eh, és divendres!

Ens prenem unes cerveses?

Jo sí. Hi vaig!

Salut amics!

4 comentaris:

Lastienditas ha dit...

Saluuuuutt Bua!!

_MeiA_ ha dit...

és la meva beguda preferida quan surto a prendre alguna cosa... fora cubates... jo sóc de birres...

bimbonocilla ha dit...

Un any vivint a Alemanya... em va afectar força.... que són de 1/2 litre allà!!!
jeje!

Dani ha dit...

Ei, jo acostumo a servir-la així i no havia llegit mai aquestes "instruccions" :D. Gracies per l'aportació conve recordar-ho per gaudir-ne.

Salut